Pleuni Bekkers
Pleuni Bekkers (1996) volgde als jong kind pianolessen bij Marja Sanders in Waalre en heeft gedurende deze tijd Graad I t/m VI behaald en meegedaan aan diverse optredens en concerten.

Al snel bleek dat Pleuni over een absoluut gehoor beschikt, haar passie voor haar instrument Piano was voor iedereen meteen duidelijk.

Op de middelbare school werd dit uitgebreid door deelname aan de Kunst & Cultuurklas, waarbij zij verschillende optredens verzorgde en tevens veel scholieren heeft begeleid op de piano.

Na de middelbare school behaalde zij haar diploma voor onderwijsassistente en tijdens deze studie heeft zij op de zaterdagen drie jaar deel uitgemaakt van de Regionale Vakklas op het CKE in Eindhoven.

In deze Vakklas lag het accent (buiten haar solo-optredens) op de theoretische scholing, het schrijven van composities, improvisaties en het deel uitmaken van een band/ensemble.

In september 2015 werd zij toegelaten tot haar 1e jaar Piano Klassiek aan het Conservatorium in Tilburg. Zij behaalde haar Propedeuse hiervoor het eerste jaar.

In het tweede jaar heeft zij de switch gemaakt naar Docent Muziek. De veelzijdigheid van deze opleiding maakt dat zij zowel op Bassisscholen/Voortgezet Onderwijs -en Muziekscholen, muziekles en pianoles kan geven. Natuurlijk geeft zij ook privéles. Verder zal zij als Performer nog steeds actief deelnemen in Bands/Ensembles en Concerten geven.